Нови разкрития около скандала с наглата кражба на Камелия СНИМКИ

Скандал разтърси музикалните среди, след като стана ясно, че новата песен на Торино и Пашата с участието на Камелия “План Б” е крадена. Както БЛИЦ писа оказа се, че песен с абсолютно същата музика и подобен по смисъл текст вече е издадена от албански артисти.

Става дума за песен със заглавие “Дале” на албанските изпълнители Бутринт Имери, Кида и Ледри Вула, излязло на 3 юли миналата година. За 10 месеца клипът е успял да събере над 102 милиона гледания и се превръща в хит в цяла Албания.
Камелия тръгна на стоп в умопомрачителен вид СНИМКИ

Тодор Димитров – Торино отказа да коментира обвиненията, които бяха разпространени в интернет дали песента им е крадена, пише “Телеграф”.
“Не знам такова нещо песента да е крадена. Тя си има автори, които са се подписали с имената си и трябва тях да попитате, аз съм гост изпълнител в проекта.
Камелия разката Криско! С две думи го накара да потъне вдън земя ВИДЕО
Все пак възможно е това да са купени семпли, но песента със сигурност не е едно към едно с друга. След като е излязла на пазара, би трябва всичко да е уредено. Да не забравяме, че живеем във времена, където всеки може да си купи всичко, музика, идеи и това не е кражба”, коментира на свой ред и поп фолк дивата Камелия.
На въпрос дали е чувал песента на българските изпълнители пък, мениджърът на албанската звезда Денис Авдиу остана изненадан и заяви: “Тази песен е тотално копие”. От разказа му става ясно, че правата за музиката не са отдавани на други изпълнители. Основният автор е албанската звезда Бутринт Имери, а ексклузивен продуцент е 96 MGMT. И добави още, че авторските права са уредени и ще си търсят правата, като първото нещо, което предстои, е да свалят българското копие в рамките на 72 часа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Християна Лоизу и Боби Star Reporters се разделиха! СНИМКИ

Боби Борисов, по-популярен като Боби Star Reporters и Християна Лоизу се разделиха много изненадващо, след като в последните години на няколко пъти намекваха, че мислят за сватба. Ангелогласната певица, която преди шест години спечели музикалния формат “Х Фактор”, явно има различна визия за бъдещето си, което не включва звездния репортер. […]