Коя звезда посети Джеръми Ренър след инцидента

Съвсем скоро ни очаква премиерата на “Ант Мен и Осата: Квантомания” – поредният филм от вселената на Marvel. Актьорите, които играят главните роли в него – Пол Ръд и Еванджелин Лили, обаче имат друга тема за разговор.
И двамата отделят време в интервютата, които дават по повод премиерата, за да обсъдят състоянието на колегата си Джеръми Ренър. Както знаем, той претърпя тежък инцидент със 7-тонен снегорин на първия ден от 2023 г.
“Влизам у тях и тръпки ме побиват, защото се чудя: “Защо се движиш? Какво се случва?”, разказва Еванджелин Лили пред Access Hollywood. “Очаквах да седна край леглото му, да държа ръката му, докато той пъшка от болка и не може да се движи. Вместо това той обикаля къщата на инвалидната количка и се смее.”
Лили допълва, че случилото се с Ренър е истинско чудо и че той винаги е носил в себе си способността да се справя. “Бил е на крачка от смъртта и в съзнание през цялото време”, допълва тя.
Пол Ръд вероятно не е ходил на гости на колегата си в Монтана, както Еванджелин Лили, но също е наясно със състоянието му. “Той се справя чудесно. Справя се добре. Той е невероятен, най-добрият”, са думите му пред Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диана Димитрова се гушна с любим мъжкар СНИМКА

Диана Димитрова си има един много любим мъжкар, който със сигурност няма да я разочарова, дори и от време на време да й нанася разни леки дръскотини. След скандала и обвинението за побой към колегата й Юлиан Вергов, чаровната актриса показа недвусмилено, че животът за нея продължава с много ведро […]