Жаси от “Сделка или не” ражда четвърто от… СНИМКИ

Жаси, по-позната като Жаси от “Сделка или не”, отново е бременна и този път не скри щастливото събитие от социалните мрежи, където стана ясно и дали ще има момче или момиче. Блондинката е майка на две дъщери и на син, който обаче, за изненада на мнозина, хич не бе щастлив от новината.

Баткото е роден през 2014 г. и носи името на дядо си Зaки Маджид, а сестрите му са Ариа и Изабела – родени почти през една година. Щастливата новина изненада родните звездни мами, които поздравиха Жаси за новото бебче.
Жаси от “Сделка или не” яхна електромобил за 300 бона и изуми с признание

“Ти си героиня”, отсече Златка Райкова, която може да се похвали само с две деца, засега.
“Жасиии, чудесна новина! Благословени да сте с много здраве и любов”, честити на блондинката и Зейнеб Маджурова, която също е многодетна майка. Сред поздравяващите се наредиха още Ирен Онтева, Венета Харизанова и Виктория Капитонова.
Жаси от “Сделка или не” заприлича на кукла Барби СНИМКИ
Припомняме, че от години Жасмина живее със сирийския милионер Ариф Маджид, който притежава няколко вериги за бързо хранене и има достатъчно финанси, за да гледа дори и още по-голямо семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Още едно щастие за Кралица Рания

2023-а се оказва наистина вълнуваща за йорданското кралско семейство в личен план. Всички са в очакване на сватбата на престолонаследника принц Хюсеин на 1 юни. През март пък сестра му принцеса Иман се омъжи за годеника си. А преди дни по-малката им сестра принцеса Селма завърши университета. Кралица Рания и […]