Странните скрити таланти на 7 спортни звезди

Може би си мислим, че някои от най-известните споертисти са толкова успешни и ангажирани в своите професии, че не им остава време и енергия да се развиват в друга посока. Е, за много от тях не е точно така. Всъщност някои хора явно не са надарени само с един талант. Оказва се, че някои много популярни спортисти развиват различни умения. Да видим седем примера за странните скрити таланти на някои спортни звезди, които подбират от Stars Insider. 
Коби Брайънт
Покойната баскетболна легенда е и самоук пианист. Той можеда изсвири “Лунната соната” на Бетовен по слух, демонстрирайки своята сръчност извън корта.
Даниел Агер
Защитникът на Ливърпул също е креативен художник на татуировки, рисувайки собствен дизайн и дори предлага татуировки на съотборници.
Конър Макгрегър
Известен с мъжеството си в клетката на UFC Октагона, Макгрегър изненадва с деликатните си умения в оригами, изработвайки сложни хартиени дизайни, които контрастират с неговия свиреп боен стил.
Майк Тайсън
Отвъд своите боксови умения, Тайсън е отдаден отглеждач на гълъби, показвайки една много по-нежна страна, докато се грижи за тези птици. 
Дейвид Бекъм
Не само футболна икона, Бекъм е и майстор на фехтовката, влизайки в дуели с други знаменитости като Том Круз.
Шакил О’Нийл
Шак доминира и на баскетболното игрище, и на диджей пулта, известен като DJ Diesel, доказвайки, че талантът му не се ограничава само до спорта.
Серина Уилямс
Отвъд тениса, Серена борави с финес с игла и конец и шие дрехите си от детството. Нейните шивашки умения са толкова прецизни, колкото и мощните й сервизи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истината за пороците на Камила, разкрита от сина й Том Паркър Боулс

Образът на Камила – настоящата съпруга на крал Чарлз, предизвиква доста противоречиви реакции в британското общество от десетилетия. В крайна сметка точно това е жената, заради която се проваля бракът на Чарлз и принцеса Даяна. Камила обаче вече е кралица и изглежда абсолютно непоколебима по отношение на разнородните твърдения и […]

Subscribe US Now