10 звезди, които си отидоха прекалено рано

Неочакваната смърт на Лиъм Пейн успя да изненада и натъжи не само неговите фенове, защото на първо място това е една човешка трагедия. За съжаление, той далеч не е единствената известна личност, отишла си прекалено рано и при малко подозрителни обстоятелства. Затова си припомняме 10 подобни случая от последните години, за които се говореше дълго.
Takeoff
Рапърът, част от триото Migos, почина от смъртоносен куршум, който получи 1 ноември 2022 г. Кърсник Кари Бол, както е истинското му име, си отиде само на 28 години и остави след себе си десетки хитове, които съзададе с колегите си Offset и Quavo.
Avicii
Шведският диджей и музикален продуцент напусна този свят само на 28 години, след като сам отне живота си на 20 април 2018 г. Това негово решение е било предшествано от дълги години битка с психични проблеми, породени от славата и натоварения му начин на живот.
XXXTentacion
Още един рапър, намерил смъртта си прекалено рано. Роден във Флорида, отново там той е прострелян смъртоносно от моторист на 18 юни 2018 г., когато е едва на 20 години.
Ангъс Клауд
Звездата от хитовия сериал “Еуфория” почина на 31 юли 2023 г., само на 25 години. Като причина за смъртта му се оповести свръхдоза наркотици. 
Върджил Абло
Новината за смъртта на креативния директор на Louis Vuitton ни дойде като гръм от ясно небе, но впоследствие се оказа, че дълги години той тайно се е борил с рака. И не успя да го пребори, което доведе до смъртта му само на 41 години в края на ноември 2011 г.
Чадуик Боузман
Американския актьор, който стана популярен най-вече с филмите си за “Черната пантера”, не успя да изживее целия звезден път, който беше пред него, защото напусна този свят на 28 август 2020 г. само на 43 години. Причина за смъртта му е рак на дебелото на черво, с който се бореше четири години.
Британи Мърфи
Американската актриса певица и актриса си отиде само на 32 години в последните дни на 2009 г. Като официална причина за смъртта й бе оповестена пневмония и настъпили от нея усложнения, но години след това чувахме какви ли не различни теории, че не това е довело до трагичния й край и всъщност има намеса на трети лица. Но досега никоя от тях не се е потвърдила категорично, припомня SheKnows.
Ейми Уайнхаус
Певицата, която плени милиони с гласа си, натъжи още толкова с новината за смъртта й. Тя почина на 23 юли 2011 г., а като причина за смъртта й се посочва злоупотреба с алкохол и наркотични вещества. 
Ная Ривера
Американската актриса, певица и модел почина на 8 юли 2020 г. при трагичен инцидент със своя син в езеро в Калифорния. Двамата със сина й са били на лодка, а след няколко часа момчето е открито само. Официалната версия е, че Ривера е починала от удавяне при неизяснени обстоятелства само на 33 години.
Пол Уокър
Актьорът, който стана световноизвестен с ролята си на Брайън в поредицата “Бързи и яростни”, по ирония на съдбата си отиде от този свят именно при автомобилна катастрофа през 2013 г. Тогава Уокър остана вечно на 40 години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шпионирал ли е Илон Мъск Амбър Хърд

Мъск започва пътя си през 2010 г. като сравнително неизвестен и готин милиардер, който иска да отведе хора на Марс, но през последните години се превръща във все по-противоречива фигура, заради възгледите си за политиката и етиката. Сега се твърди, че той е шпионирал Амбър Хърд, с която излиза през 2017 г., […]

Subscribe US Now