Бившият на Сузанита не издържа: Нямам и капка вина, не съм… СНИМКА

След като миналата седмица Сузанита показа недвусмислено с постове и сторита, че раздялата й с Марк Славов е вече факт, той също намери как да отговори на всичко, което се изписва по негов адрес в последно време.

Постът на националния ни рекордьор по хвърляне на копие очаквано предизвика много внимание – най-вече с откровения си тон, който вероятно ще няма да остави равнодушна и самата Сузанита.
Марк Славов проговори за раздялата със Сузанита СНИМКА
“Името ми е постоянно в някакви жъли медии и ме изкарват едва ли не, че съм най-лошият човек на света, най-лошият баща, че съм изневерявал и какво ли още не. И което най-боли е, че не съм го заслужил с абсолютно НИЩО и гордо мога да кажа, че НЯМАМ КАПКА ВИНА”, пише той.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от YUNG VENXM (@markslavov)

Бременната Сузанита направи нещо шокиращо след раздялата… СНИМКИ
Марк е категоричен, че приема ситуацията сериозно и ще поеме отговорност към все още нероденото си дете. “Защото баща му го обича повече от всичко и ще преобърне света за него”. Спортистът заявява още, че съвестта му е чиста пред Господ и отказва да коментира какво точно се е случило, защото уважава личния живот на Сузанита./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кралица Елизабет изненада всички

За своите 96 години кралица Елизабет продължава да изпълнява почти всичките си обичайни задължения. Покрай 70-ия й юбилей на престола стана ясно, че тя има някои проблеми с подвижността. Затова и последната й проява е истинска изненада. Елизабет пристигна в Единбург за седмица на събития, свързани с короната. В Шотландия […]