Глория и Николета също се оказаха с бръснати глави след среща с мутри СНИМКИ

Случаят с 18-годишната Дебора накара всички да се замислят. Изкара на бял свят и случаи с известни наши личности, за които едва ли някой е предполагал, че са преживели нещо сходно. И то говорим за имена като тези на Глория и Николета Лозанова.

Глория е първата пострадала от подобно унижение. Това се случва преди доста години, когато примата на родния поп фолк е живяла с боса на ВИС 2 Георги Илиев. Той бил лудо влючен, заради нея изоставил дори законната си съпруга Мая за известен период от време.
С тази СНИМКА Глория и Ивана окончателно избиха рибата!
Говори се дори, че причината на краха на аферата му с Глория е претърпян от нея аборт. Преди да си тръгне обаче и за да си отмъсти, той хванал машинката и окастрил дългата й коса до кожа. Няколко месеца след това тя не можела да се покаже пред хора заради вида си.

По-паметливи фенове на Глория дори си спомнят, че тя е овековечила в клипа си към парчето “Крепост” любовната си история, където изплаква мъката си. В клипа главната роля е поверена на Асен Блатечи, който на финала загива, блъснат от влак.
Ивана си развърза езика и попиля колежките си
Подобно преживяване има и плеймейтката Николета Лозанова преди 14 години, когато тя бе официална любовница на Жоро Главата. Тогава обаче, палавата брюнетка му кръшнала с друга мутра и за наказание той, без много да му мисли, й отрязал конската опашка до кожа, хвърлил кичурите коса в тоалетната и пуснал водата, пише kliuki.bg.

Уплашена, Николета не смеела да предприеме нищо. Страхувала се да не бъде наръгана с ножицата. Но Главата постъпил джентълменски и се задоволил само с бръснарската процедура./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нова голяма трагедия в семейството на Бисер Киров

Житейската съдба на големия певец Бисер Киров е пълна с тъга и непрежалими трагедии. Изпълнителят, прославил България с песните си по света си отиде през 2016-та година, а две години преди това, само на 42 години, това направи и дъщеря му Венциноса. Трагедията, която сполетя семейството му сега обаче, е още по-покъртителна, […]

Subscribe US Now