Красива водеща на bTV новините се омъжи СНИМКИ

Водещата на bTV Новините Полина Гергушева се омъжи на 18 август. Журналистката и дългогодишният ѝ партньор Борис Мечкуев станаха официално семейство на приказно тържество близо до София.

Двамата са заедно от 6 години и имат 3-годишен син Борис.
На нестандартната сватба присъстваха освен техни роднини, колеги и приятели. Полина и Борис бяха избрали две двойки кумове – семейство за църковния брак и най-добрите си приятели за изнесения ритуал. Тържеството се проведе в “Приказната градина” в Елин Пелин.

Семейството сключи църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел”. Там малкият Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я предаде в ръцете на съпруга ѝ.
Водещата на bTV Новините приема фамилното име на мъжа си и вече ще се представя с него, а именно Полина Мечкуева.
Полина се присъединява към редакцията на bTV Новините през март 2014 г. като репортер, с което сбъдва детската си мечта. По-късно става постоянна част от екипа на „Тази събота и неделя“, където се доказва като журналист на социална и лайфстайл тематика с любопитните си материали за изкуство, пътувания и лайфстайл.

През 2019 г. заменя преките включвания и репортажи с предизвикателството на телевизионното студио като водеща на COOLt, където остава до раждането на сина си Борис. От януари 2022 г. е водещ на късна емисия новини.
Целият екип на bTV пожелава на семейство Мечкуеви здраве, любов и щастлив семеен живот!/show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето коя жена измества Иван и Андрей като водещи на "Фермата"

Фермата се завръща на екран с новия сезон на bTV под мотото „Нишката на живота“. Деветото издание на риалитито ще стартира на 4 септември от 20 ч. Продуцентите обещават, че тази година зрителите ще видят вечните български традиции в динамиката на модерния свят. Новият сезон на предаването идва с нови правила, […]

Subscribe US Now