След инцидента в “Игри на волята”: Пръстите на Джаферович са зле, все още се мъчи да… СНИМКА

Риалити звездата и инфлуенсър Евгения Джаферович беше упрекната от мнозина след последната териториална битка, че е твърде добра актриса. Ако сте пропуснали, капитанът на Безстрашните притисна пръстите си с огромен дънер, което доведе до обездвижване на ръката ѝ и лепене на кожата.

Оказва се, че не става въпрос за добра актрьоска игра, а за истински тежка контузия. Доказателството се намира в сторитата на Евгения, където тя показа как изглеждат пострадалите пръсти месеци след края на снимките.

“Все още се боря с показалеца да се намести, рехабилитацията върви добре”, пише инфлуенсърката.
Евгения Джаферович изрази сериозни притеснения за пръстите си още след контузията, когато не се знаеше какво се е случило с тях. Причината – става въпрос за пострадала дясна ръка, а с нея тя сподели, че си изкарва хляба. 
Както знаете, Евгения Джаферович е професионален гримьор и именно тя седеше зад амбициозни проекти като например “Като две капки вода”. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой нарече Джеймс Кордън "ужасен гадняр"

Вечерните предавания са си класика и почти навсякъде по света по-големите телевизии разполагат със свое собствено. През последните няколко години в Америка две от най-популярните в жанра са с водещи Джими Кимъл и Джеймс Кордън. Водещите им се превърнаха и в едни от най-известните и обичани личности. Оказва се обаче, […]

Subscribe US Now