Къде е искал да бъде погребан Ален Делон

През уикенда френското кино загуби една от легендите си. На 88-годишна възраст актьорът Ален Делон почина в имението си в Души, което се намира във френския регион Вал дьо Лоар.
След като през 2019 г. получи инсулт, Делон прекарваше по-голямата част от времето си именно там. От FRANCE 24 научаваме, че актьорът не е искал голямо погребение. 
Неговото желание е било да бъде погребан в близост до кучетата си в имението, в което е прекарал последните години от живота си. 
Още приживе актьорът се е свързал с местните власти, за да проучи въпроса, казва Кристоф Юро, подпрефект на Лоаре, пред AFP. По думите му префектурата е дала своето принципно съгласие Ален Делон да бъде погребан там.
Последните месеци френските медии отразяваха спора на трите му деца Антони, Анушка и Ален-Фабиен около грижите за баща им. Сега тримата ще трябва да организират погребението на баща си и да преценят дали то да бъде само за близки, или за по-широк кръг от хора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо крал Чарлз да уволни охраната на брат си Андрю

Принц Андрю е единственият в кралското семейство, който се “радва” на по-малко одобрение дори от принц Хари и Меган Маркъл. Едва ли това е учудващо – освен че се замеси в секс скандала, свързан с Джефри Епстейн, той продължава да настоява да живее на издръжка на Короната. След смъртта на […]

Subscribe US Now