Голямото решение на Аштън Кътчър и Мила Кунис

Откакто се разбра, че Мила Кунис и Аштън Къчър защитават осъдения изнасилвач Дани Мастерсън, те са толкова сдържани, колкото е възможно. Двамата са далеч от общественото внимание и запознати твърдят, че бракът им е изправен пред някои трудности. Според близки до двойката източници обаче нещата може да се обърнат, защото двойката предприема голяма стъпка, за да помогне за излекуването на брака си.
Твърди се, че планират да подновят обетите си и правят това, за да сложат ново начало след цялата негативна реакция на феновете си, с която са се сблъскали през последните месеци.
“Това причини на Мила и Аштън много стрес и неудобство. Но за щастие, те са от другата страна – и по-близо, отколкото някога са били. Те наистина имат тези отношения от типа “ние срещу света”, казва източникът от Yahoo Life.
“Искат да организират парти в къщата си и да подновят своите обети. Ще го направят у дома, защото искат да защитят личния си живот. И децата ще бъдат част от церемонията, тъй като виждат това като празник на тяхната любов и отдаденост към брака и семейството им.”
По всичко личи, че Мила И Аштън продължават да пазят личния си живот извън светлините на прожекторите и ще се възползват максимално от него с просто, интимно събитие, за да покажат на всички, че все още са заедно.
Припомняме, че след като излезе новината, че актьорът Дани Мастърсън е осъден на 30 години затвор заради две изнасилвания, случили се между 2001 и 2003 г., колегите му Аштън Кътчър и Мила Кунис, с които снимат заедно сериала “Шеметни години” в продължение на цели осем години (1998-2006 г.), изпращат писма в негова подкрепа до съдията по делото.
Малко след негативните реакции на хората обаче, двойката публикува видео в Instagram, в което обясни, че е на страната на жертвите и е наясно с болката, която написаното от тях може да е причинила.
Критиките към двамата актьори обаче не стихнаха след изявлението им и много хора изтъкнаха, че написването на писмата в подкрепа на Дани Мастърсън е деяние, което противоречи на мисията на организацията им Thorn. Основана през 2009 г. от Аштън Кътчър и бившата му съпруга Деми Мур, организацията се бори със сексуалното малтретиране на деца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не мина по план - защо Григор Димитров се отказа на четвъртфинала на US Open

Поредният турнир от доста успешната за Григор Димитров 2024 г. завърши не съвсем по план. Българският тенисист започна доста обещаващо участието си в US Open и успя да достигне до четвъртфиналите, на които преди няколко часа се изправи срещу американеца Франсис Тиафо. Двамата бяха на корта цели три часа, а в […]

Subscribe US Now