Когато Ал Пачино е бил на косъм от смъртта

Ал Пачино несъмнено е преживял много неща в живота си, а за най-значимите от тях пък вече е разказал в мемоарите си, които предстои да излязат на 15 октомври в Щатите.
В свое интервю за People по повод книгата, озаглавена Sonny Boy, 84-годишният актьор споделя и за един от най-стряскащите моменти, през които е преминал преди няколко години. Той разказва, че по време на пандемията се е заразил с Covid-19 и е бил на косъм от смъртта. По думите му в един момент състоянието му се е влошило толкова, че дори не е имал пулс.
Ал Пачино уточнява, че това се е случило преди да бъде налична ваксина и допълва: “Мислех, че съм преживял смъртта. Може и да не съм. Не мисля, че съм, наистина. Знам, че успях.”
Актьорът издава още, че тогава всички са помислили, че е загубил живота си. Припомняйки си ситуацията, той казва, че е припаднал и когато отново е отворил очи, в хола в дома му е имало шестима парамедици.
“Имаше линейка пред вратата и двама от моите лекари в онези космически костюми като за Марс. Огледах се и си помислих: “Какво ми се случи?” Значи не можеше да съм умрял, защото как всички тези хора се бяха събрали, и линейката пред къщата ми”, допълва Ал Пачино.
По-нататък той споделя, че асистентът му Майкъл Куин веднага се е свързал с парамедиците, когато е забелязал, че нещо не е наред. По думите на актьора първо медицинската сестра, която се е грижела за него, не е усетила пулса му. Тогава точно в този момент асистентът е извикал парамедиците.
След преживяното по време на боледуването си, Ал Пачино не крие, че се е замислил за този тежък момент, но въпреки всичко и страха за здравето си, не е променил начина си на живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бела Хадид на 28

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now