Защо Камерън Диас изчезна от Холивуд за толкова дълго време

През 2018 г. Камерън Диас официално обяви, че си взима почивка от киното, но това вече ни беше ясно, защото не я бяхме виждали на екран от 2014 г.
Но това ще се промени скоро, защото Джейми Фокс успя да я убеди да се завърне пред камера за филма на Netflix Back in Action, който трябва да видим скоро в стрийминг платформата.
В интервю за Fortune Камерън Диас дава малко повече яснота около решението си да се отдръпне от Холивуд за толкова дълъг период от време. 
“Чувствах го като нещо, което трябваше да направя, за да си върна собствения живот. И просто наистина не ме интересуваше нищо друго”, казва актрисата.
52-годишната Диас допълва, че мнението на когото и да било не я интересува, защото нищо не е можело да промени решението ѝ. А то е било обосновано върху факта, че е имала нужда да се погрижи както за себе си, така и за семейството си.
От Entertainment Weekly припомнят, че Камерън Диас и съпругът ѝ Бенджи Мадън станаха родители за първи път пре 2019 г. благодарение на сурогатно майчинство. През март тази година пък се роди и второто им дете.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

5 факта за перименопаузата, които всеки трябва да знае (дори и мъжете)

Зад сложната дума “перименопауза” се крият първите признаци, че жената се доближава до менопаузата. Често пъти този период се подценява, а някои от симптомите му остават незабелязани или създават неудобство на жените, които не са наясно какво ги причинява. Перименопаузата (или пременопаузата) започва с промени в менструалния цикъл, който става […]

Subscribe US Now