Джизъса не издържа дълго без жена, призна коя е новата СНИМКА

Благо Георгиев е в процес на развод с Полина, за която се ожени едва преди няколко месеца, а в живота му вече има нова жена. Изненада ще е, ако има изненадани. И все пак – вижте коя се оказа жената сега до ексфутболиста.

Нека не забравяме, че тези дни самата Полина, в стори, намекна явно, че съвсем скоро бившият й възлюбен ще заяви, че отново е силно влюбен в друга. Е, май се оказа права, защото Джизъса сам го призна.
Поли проговори за развода с Джизъса и му зашлеви звучен шамар СНИМКИ
“Как са нещата в личния ти живот има ли любов?”, попита Гала ексспортиста, който бе гост в “На кафе”, а той отвърна: “Няма да те лъжа, наистина супер много харесвам едно момиче… Много съм влюбен в нея!”

Тв водещата, разбира се, направи възможното, за да научи коя е новата жена в живота му, но и не й беше особено трудно, защото Джизъса директно й поднесе отговора: “Това е дъщерята на един мой приятел Ванко 1 – Ивана. Момичето е уникално, супер сериозно и отговорно. Знам, че сега, след като обявих това в национален ефир, ще се пишат какви ли не глупости, даже вече се и изписаха неверни неща”, заяви Георгиев.
Джизъса: Мина много време, изслушах много лъжи, време е да кажа истината за Златка Райкова
По думите му двамата с Ивана се запознали покрай клиниката на бившия рапър, впоследствие са се засичали и в общи компании по заведенията. “За да прерастне това в нещо по-сериозно и една връзка, тя трябва да отговори на моите чувства. Аз наистина няма какво да крия, че я обичам, но знаете моето минало какво се пише и говори постоянно…”, добави още открито Джизъса и не пропусна да каже, че отдавна е приел ролята си на черната овца във всяка една провалена своя връзка. Но го приемал и никога нямало да тръгне да говори лошо за жените, с които е имал отношения.
“Ще е грозно, ако трябва да говоря за тях. Но всеки път трябва да доказвам и пред родителите, и пред нея, че всичко, което говоря, не са празни приказки. Искам да я предпазя от всичко, което ще излиза за бъдеще, няма как да го спрем това нещо”, заяви Благой./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как е реагирал бащата на Сидни Суийни на голите сцени в "Еуфория"

Сидни Суийни доби популярност с участието си в сериала на HBO “Еуфория”, като в момента определено не може да се оплаче от липса на работни ангажименти. Не очакваме бъдещите ѝ проекти да включват толкова голота, колкото “Еуфория”, но актрисата не се притеснява от такива сцени. За разлика от семейството ѝ. […]

Subscribe US Now