Галена пак закъса много със здравето, наложи се да я…

На Галена, за жалост, май ще й стане навик да отменя участия. Мама Ураган си взе непланувана почивка миналата седмица, вместо да извива глас и тяло в популярните клубове, за които бе поела ангажимент.

Причините пак са здравословни, но както и преди, хитовата певица отказа да влиза в детайли какво точно неразположение я е налегнало. Сигурно затова и поредната спонтанна ваканция на звездата подсили слуховете, че е свързана с инжекциите за отслабване, за които се говори, че ползва вече от доста време.
Галена направи драстична промяна, не прилича на себе си СНИМКИ

“Поради здравословни причини се наложи да отменя участието си и в столичен клуб. Извинявам се на всички”, обяви Галена миналата седмица, когато отмени и изявата си в пловдивска дискотека, в която после стана ясно, че са я заместили Камелия и Деси Слава.
Галена го закъса със здравето, отменя участията
Малко след като предизвика подновяване на дискусията за отслабването си с инжекции, Галена започна да публикува в социалните мрежи кадри от фотосесия, реализирана в САЩ. Мама Ураган обаче не издаде дали снимките са актуални или са заснети преди време и просто сега ги публикува, пише “Уикенд”.
Всъщност, Галена никога не се е изказвала по въпроса с инжекциите за диабетици, на които според слуховете дължи отслабването си. Смята се, че тъкмо, ползвайки се от новата мода за вталяване в родния шоубизнес, певицата свали скоростно няколко килограма и в момента е толкова слаба, че талията й е като на кукла Барби, гласи още информацията в изданието.
В редките случаи пък, когато е говорила за отменяне на свои изяви, Галена е посочвала като причина преумора, което не било изненада за феновете й, заради претрупаната й програма. За този месец, например, графика й е пълен – тя има участия почти всяка вечер, при това в различни краища на страна, но дали ще се справи с тях предвид здравословните си проблеми, скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шакира Том Круз

Източник: blitz.bg

Subscribe US Now