Гей скандал в “Къщата на инфлуенсърите”! Двама участници се хванаха за гушите и… 

Скандалите в “Къщата на инфлуенсърите” минават границата на нормалното, а сеирът е повече от грандиозен. Този път зрителите на онлайн риалити формата станаха свидетели дори на бой в “Къщата”. 

Този път скандалът е със сексуален привкус. За никого не е тайна, че участникът Николас има симпатии към оператора Ачката. Намеците към него започнаха още от самото начало, а в последния епизод на шоуто Николас пристъпи към действия, осмели се да ощипа Ачката по задните части.

Това определено не се хареса на оператора, който реагира бурно, развика се на инфлуенсъра и дори го хвана за врата. “Абе, я се успокой малко, бе”, призова го Николас. “Ако още веднъж го направиш, знаеш ли какво ще стане с тебе, бе”, закани се Ачката. 
Скандалът се оказа дирижиран, каквото се оказва цялото шоу.  Колега на Ачката от екипа на шоуто дал мисия на Николас да направи всичко това. Реакцията на Ачката също била по сценарий.  Е, шоуто беше за останалите съквартиранти, както и за зрителите. В крайна сметка отношенията бяха изгладени, а всичко продължи по мед и масло./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Майката на Сузанита със 7 операции накуп в Турция

Майката на тийнсензацията Сузанита – Шенай Кузева, се е подложила на седем интервенции в Турция, разкри самата тя пред “Телеграф”.  Новата й визия включва редица подобрения – увеличаване на бюста със силиконови импланти, подмладяване чрез оформяне на скули, брада и нашумелите през последните пет години – котешки очи. Също така […]

Subscribe US Now