Грешките, за които Хейли Бийбър не съжалява

Освен успешен модел, от известно време насам Хейли Бийбър вече може да се хвали с това, че е и бизнес дама.
И това всъщност не е новина, тъй като тя пусна на пазара собствената си марка с продукти за грижа за кожата още през юни тази година. Съвсем скоро след това обаче Хейли бе съдена за нарушаване на търговската марка от модна компания, носеща същото име – Rhode.
Хейли и преди и обяснявала, че е избрала да нарече марката си Rhode, тъй като това е нейното собствено второ име. То е и второто име на майка ѝ и тъй като моделът признава, че е научила много именно за грижата за кожата от нея, ѝ се е искало да кръсти марката си точно Rhode.
Това обаче изобщо не се е харесало на собственичките на модната компания, носеща същото име, и те не се бавят да се обърнат към съда. По иска им за нарушаване на търговската марка в крайна сметка органите в САЩ се произнасят в полза на Хейли Бийбър.
От модната компания обаче не са се отказали от битката да защитят бизнеса, репутацията и неговото име и заявяват уверено, че на финала ще спечелят процеса.
Докато казусът се разреши окончателно Хейли участва в бизнес събитието Forbes Under 30 Summit, което се проведе в Детройт на 3 октомври, понеделник. На него тя сподели за предизвикателствата, пред които е трябвало да се изправи при стартирането на бизнеса си, пише E!News.
“Аз съм луд перфекционист и трябваше да приема факта, че няма такова нещо като перфектно стартиране, което да няма своите неравности или злополуки”, каза Хейли. Тя призна още, че е осъзнала, че грешките наистина са част от процеса и посъветва да се поучаваме от тях, за да можем да подобряваме работата си.
“Мисля, че нашите грешки всъщност ни помагат да станем по-добри хора, когато изберем да се учим от тях”, сподели накрая в посланието си Хейли Бийбър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мика Стоичкова се награби с новото си гадже ВИДЕО

Мика Стоичкова е на крилете на любовта и вече по никакъв начин не го крие. Нещо повече – показва все по-интимни моменти с новия си мъж и като нищо скоро да ни изненада и с някоя по-сериозна крачка. Щерката на Христо Стоичков не може да се нарадва на обратите в […]