Какви наистина са отношенията на Брад Пит с децата му

Докато съдебната битка между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава, децата им изглежда, че заемат страна. Актьорите спорят както за попечителството над тях, така и за френската винарна Château Miraval.
От съдебни документи преди време стана ясно, че Анджелина Джоли обвинява Брад Пит във физическа агресия и словесни нападки към нея и две от децата им, докато са пътували с частен самолет през 2016 г. Въпреки че актьорът отрича обвиненията, изглежда, че децата му наистина застават на страната на майка си.
На 18-ия си рожден ден в края на май дъщеря им Шайло подаде искане до съда в Лос Анджелис фамилното име на баща ѝ да бъде премахнато от нейното фамилно име. Според източници на Us Weekly са верни също и твърденията, че за процедурата тя е наела и платила на адвокат.
По-късно други източници разкриха, че Брад Пит е приел тежко решението на дъщеря си Шайло. Тя обаче далеч не е първата, която прави тази промяна в името си.
През изминалия ноември по-голямата сестра на Шайло Захара, се представи като Захара Марли Джоли по време на церемония в колежанския си клуб. През този май пък името на най-малката дъщеря на Брад и Анджелина Вивиън, бе посочено само като Вивиън Джоли в афиша на бродуейския мюзикъла The Outsiders, който тя копродуцира с майка си.
Освен Шайло, Захара и Вивиън, Анджелина Джоли и Брад Пит имат още три деца. Това са Мадокс, Пакс и Нокс. С нито едно от тях обаче актьорът не поддържа добри отношения.
По думите на източници той не е готов да се откаже от тях и му е изключително трудно да се примири с това, което се случва, въпреки че се опитва да го прикрие. Според запознати решението на децата да се дистанцират от баща им произтича от силната им лоялност към майка им.
“Опитвали са се да простят и да се свържат с Брад след развода. Майка им е главата на домакинството и тя ги е отгледала с любов и безкористност през целия им живот. След като Брад си тръгна, за тях беше много трудно да го видят във война с нея.”
Предполага се, че Мадокс и Пакс нямат контакт с Брад Пит. По думите на източниците разривът помежду им се е разраснал с времето и сега на момчетата им е трудно да се помирят с баща си, въпреки многократните му извинения и усилия да си спечели отново доверието им. Захара обаче също не общува с Брад Пит, а неговата някогашна стабилна връзка с Шайло е отслабнала с времето. Подобна се оказва ситуацията с Вивиън и Нокс.
Въпреки това според друг източник актьорът от време на време успява да се види с Вивиън, Нокс и Шайло в дома си, който се намира само на няколко пресечки от този на Анджелина. По думите му той полага големи усилия да възстанови отношенията с децата си, но не го прави публично достояние.
Отново според запознати Брад Пит е на мнение, че Анджелина представя нещата на децата негативно и това е основна пречка в усилията му да си върне отново доверието им. Междувременно актрисата е категорична, че децата са взели решението си спрямо това, което са видели. В крайна сметка обаче, за да има възможно най-малко болезнен изход от ситуацията, Брад Пит и Анджелина Джоли трябва да спрат да се обвиняват и нападат един друг, като в същото време децата не бива да са настройвани. Това, от което те имат нужда, е да превъзмогнат случилото се и да бъдат в мир със себе си, и семейството си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън с нова лична снимка на семейството си

Безспорно най-голямата новина във връзка с кралското семейство през отминалия уикенд беше завръщането на Кейт Мидълтън. Тя избра да участва в отбелязването на официалния рожден ден на крал Чарлз на 15 юни, което премина с военен парад, известен като Trooping The Colour. Появата й безспорно е облекчение за милионите й […]

Subscribe US Now