Кебапчията, сложил рога на Васил Драганов: Само да припари до вкъщи и е мъртъв!

Семейството на Васил Драганов, познат ни от “Столичани в повече” и “Комиците”, вече е само история. Той е самотен родител, който стои вкъщи и злобее срещу жената, която го направи за смях пред цяла България.

Наскоро излезе фалшива новина, че Андреа Андреева е родила вече, но се оказа, че тя все още е бременна и щастливото събитие предстои. В момента блондинката е в деветия месец.
След скадалния развод: Васил Драганов с нова жена СНИМКИ

Бъдещият татко е на около 50 г. и държи квартално заведение за скара. Той досега не е имал деца и е много щастлив, че най-после най-голямата радост в живота ще му се случи и на него. Но е категоричен, че няма да даде на Васил да се меси в семейството им. Дори стига по-далеч и се зарича, че ще се разправи с него физически, ако припари до семейството му.

Истината обаче е, че няма как актьорът няма как съвсем да изчезне от живота на Андреа, тъй като двамата са родители на две деца. Драганов изигра добре ситуацията. Представи се като жертвата, на която са й изневерили.
Ева Тепавичарова бясна на Васил Драганов, разнищи лъжите му
В същото време обаче тази жертва не даде и стотинка на Андреа след развода, като използва за това децата им. За да получи споделено попечителство, тя се отказа да се бори за семейното жилище. А как е успял Васил да получи преди нея децата, остава загадка, тъй като е прието винаги те да остават при майката, пише Crimesbg.com./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как е изглеждала Рени като дете СНИМКА

Фолкпевицата Рени също не пропусна, по примера на много свои колеги в музикалния бранш, да се отчете с детска снимка от най-сладкия период в живота си. Изпълнителката показа пред всичките си последователи в социалните мрежи как е изглеждала като съвсем малко момиче и не може да се отрече, че е […]

Subscribe US Now