Краят на ерата Елън Дедженеръс

Само преди броени дни Джеймс Кордън ни разочарова с новината, че напуска хитовото си шоу. А явно скоро ни предстои за последно да гледаме и друг емблематичен американски водещ.
Елън Дедженеръс обяви, че слага край на своето The Ellen Show през пролетта на миналата година. И оттогава насам очевидно е работила активно по снимането на финалния 19-ти сезон.
Самата тя сподели в Instagram, че и последният епизод на предаването е вече готов и предстои да се излъчи на 26 май.
Сбогуването на водещата с публиката й е емоционално, но типично в неин стил – и шеговито.
“Когато започнахме шоуто през 2003 г. нямаше iPhone. Нямаше ги и социалните мрежи. Гей браковете не бяха легализирани. Наблюдавахме как светът се променя, понякога за добро, друг път – обратното”, казва в поста си Елън. “Но каквото и да се случваше, целта ми винаги е била с шоуто всички да се съберем и да се посмеем за час. Да бъда част от живота ви бе най-голямата привилегия за мен и ми донесе невероятна радост. Благодаря ви. Благодаря ви. Благодаря ви. Благодаря ви.”
И както подобава за едно емблематично предаване с 19-годишна история, водещата е подготвила изненади. А и гостите й ще са специални.
Очаква се за последно в The Ellen Show да се появят Мишел Обама, Дженифър Гарнър, Чанинг Тейтъм, Серина Уилямс, Зак Ефрон, Адам Ливайн, Гуен Стефани, Даян Кийтън и Ким Кардашиян, пише Deadline.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg