Красивата Аксения с изненадващо любовно признание във “Фермата” СНИМКА

Емоционална изповед направи красавицата на “Фермата”, атлетичната Аксения, малко преди финала на предаването. Домакинята се обясни в любов на мъжа си, от когото има две деца.

Двамата се запознали, когато тя била студентка първи курс. През лятото отишла в Поморие, за да работи като сервитьорка, срещнала бъдещия си мъж в черноморския град и между двамата избухнали чувства, които не затихват и днес.
Хандбалистката Камелия изхвърли Хепи Ванче от “Фермата” СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Аксения Михайлова (@akseniq.mihailova)

“Емо е най-близкият ми човек. Той е мой приятел, съпруг, баща на децата ми и моят дразнител в живота. Във външния свят хем си омръзваме, хем не спираме да се търсим. С него постоянно сме в някакви пререкания, но едновременно с това силно се обичаме.
Голямо унижение във “Фермата”: Натъпкаха красивата Аксения в пилешки костюм и… СНИМКИ
С участието ми във “Фермата” исках да покажа на Емо, че мога да оцелея сама и да съм силна, а не мрънкаща и постоянно нуждаеща се от силно мъжко присъствие и подкрепа. След толкова дълга раздяла обаче, искам повече от всичко да го видя, сега имам най-силна нужда от него”, призна Аксения.
Според домакинята от Поморие, мъжът й би бил перфектният кандидат за “Фермата” и би спечелил риалитито, ако участваше в него./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Любим актьор от "Татковци" разкри за щастливо събитие в живота си, скоро май ще... СНИМКА

Любим актьор от сериала ‘Татковци” оповести, че съвсем скоро ще стане женски татко. Христо Пъдев е на седмото небе от щастие, че ще изпита за втори път какво е чувството да си баща.  Той вече има едно дете – момче, а този път съдбата ще го дари с момиче. Той […]