Меган Маркъл инкогнито във видео в Instagram

С изключение на появите им покрай спортното събитие Invictus Game в Европа и редки участия на светски събития в САЩ, принц Хари и Меган Маркъл страняха от публичността през 2023 г.
Дори коледните им пожелания стигнаха единствено до хора, абонирани за бюлетина на Archwell – благотворителната им фондация. Затова рядката – макар и неспомената по име, поява на Меган Маркъл във видео в Instagram, привлече вниманието ни.
Херцогинята на Съсекс влиза в ролята на стажант в компанията за инстантни кафе напитки Clevr Blends. Виждаме я как подрежда кашони с продукти, приготвя напитки и работи на компютър в офиса.
В центъра на самото видео е основателката на компанията Хана Мендоса, която показва на последователите си офиса “щаб-квартирата” на Clevr Blends и ни развежда из различните й отдели.
42-годишната Меган Маркъл е не само фен на лате напитките на компанията на Мендоса, но и е инвеститор в развитието на компанията от 2020 г. насам. “Това е един от любимите ми начини да започна и да приключа деня си”, коментира съпругата на принц Хари.
Инвестицията в Clevr Blends е първото значимо бизнес решение на Меган след напускането на кралското семейство и завръщането й в Калифорния, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Роклята на Даяна, оценена на повече от милион долара

Принцеса Даяна продължава да бъде любимка на няколко поколения дори 26 години след смъртта й. Затова и всичко, което й е принадлежало по един или друг начин, привлича голям интерес, който често има и високо материално измерение. Точно както вълненият пуловер с овце, който Спенсър носеше през 1981 г., докато беше […]

Subscribe US Now