Мис България 2022 г. по бански

Откакто през ноември 2022 г. България се сдоби с нова миска в лицето на 19-годишната Александра Кръстева от София, обичаме да хвърляме по едно око на профила на красавицата в социалните мрежи. И да си признаем има какво да задържи интереса ни там.
Макар Александра Кръстева да не е особено активна, случва да се качи някоя снимка, с която, макар и леко, ни открехва вратата към личния си живот.
Освен кадри от професионални ангажименти в Instagram, виждаме и как купонясва с приятели, как се забавлява с кучето си и къде си почива. 
Точно като последните снимки, които сподели в профила си от лятната ѝ ваканция в Свети Влас, където родната миска се отдава на заслужена почвика на морето. Виждаме я да позира по бял бански от две части, който подчертава красивите ѝ извивки и затвърждава убеждението ни, че с абсолютно право си заслужи титлата преди няколко месеца. 
Не става ясно в компанията на кого е моделът в момента на родното Черноморие, но по всичко си личи, че си прекарва страхотно. В края на юли Александра Кръстева се похвали с екскурзията си до Рим, където я видяхме да позира в елегантна бяла рокля и безупречен грим. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заряза ли Тимъти Шаламе Кайли Дженър

За първи път за романс между Тимъти Шаламе и Кайли Дженър се заговори през април. Тогава стана ясно, че двамата се наслаждават на компанията си и предпочитат отношенията им да са непринудени. Източник на Entertainment Tonight разкри, че нещата между тях не са сериозни, но на Кайли ѝ харесва да […]

Subscribe US Now