Най-актуалният маникюр за февруари

Февруари е зад ъгъла, което означава, че сме с една идея по-близо до пролетта. Това няма как да не ни изпълва с оптимизъм и да не ни кара да погледнем от малко по-шарената страна на живота. Идеален начин да го направим е с малко цвят в маникюра.
Важното за най-актуалните нокти за февруари 2024 г. е не цветът, а това че са добре оформени, но къси. Което ги прави по-лесни за поддържане. Ето няколко идеи за маникюр този месец.
Сребро
Малко повече слънце навън ни кара да искаме и повече блясък по ноктите си. Златото винаги е вариант, но ние избираме благородните отблясъци на среброто.
Черно, но не съвсем
Традицията повелявала зимата да носим по-тъмен лак. Ако й се подчиним, можем да заложим на този на пръв поглед семпъл маникюр в черно.
С камъчета
Класическия nude маникюр става една идея по-интересен с тези разноцветни декорации.
Шотландско каре
Пренасяме този зимен десен и на ноктите – така маникюрът ни се превръща в аксесоар.
И туид
Изискано, ненатрапчиво, но все пак любопитно – такова чувство ни навяват тези нокти, напомнящи ни блейзър на Chanel.
Животински мотиви
В случая това са преливащите цветове на коруба на костенурка.
Като скъпоценен камък
Наситеното тъмносиньо винаги изглежда елегантно, независимо от сезона.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още нещо, което Кейт ще пропусне заради операцията

Принцесата на Уелс вече си е у дома в Уиндзор, където тепърва ще се възстановява от операцията в коремната област, която претърпя в средата на януари. След 13-дневен престой в болница, тя беше изписана вчера, 29 януари. За съжаление обаче след подобни хирургически интервенции времето за пълно и ефективно възстановяване […]

Subscribe US Now