Пам от “Ергенът” си търси мъж в Тиндър

Най-коментираната участничка от “Ергенът” – Пам Велидис, която напусна шоуто по собствено желание, заради смъртта на близък човек, се втурна да си търси мъж чрез обява в платформа за запознанства. 

Закръглената участничка твърди, че не страда от мъжко внимание, но пък е прибегнала до услугите на приложения за запознанства. 

Тя има профил в популярната социална мрежа за запознанства Tinder, пише “Хотнюз”. Макар и това приложение да се слави основно с търсене на сексуални отношения за една нощ, Пам не е уточнила какво точно очаква от обявата си. Написала е само: “Все още не знам какво точно търся”.
В описанието за себе си пък изтъква, че има натоварено ежедневие и затова може да не отговаря често на съобщенията, които и пращат. “Ако не съм провокирана не пиша първа, не поддържам безсмислени разговори”, категорична е симпатичната дебеланка. На английски пък е заявила, че няма интереси към хомофоби и расисти. Обича дъжа, книгите, пътуванията, джаз музиката, чувството за хумор и философията./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Матю Пери ще премахне името на Киану Рийвс от мемоарите си

С автобиографията си “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing) Матю Пери реши да разкаже за трудните моменти, през които е приминал. Зависимости, падения, приятелства и големи загуби – всичко това е част от житейската история на актьора. Но се оказва, че в следващи […]

Subscribe US Now