Певецът Крум шокира с подробности за смъртта на дядо си: Не съм антиваксър, но… СНИМКА

Поп фолк певецът Крум загуби дядо си заради коронавирус пандемията, но това, което споделя за поставената му бустерна доза, е меко казано стряскащо.

В профила си в социалните мрежи изпълнителят сподели с много болка как точно се е стигнало до загубата на един от най-скъпите хора в живота му.
Голяма трагедия сполетя певеца Крум! Негов любим човек си отиде от този свят СНИМКА
“Ще ви споделя личната си история, с която се надявам да съм ви полезен, но не и да си правите крайни изводи”, започва той. 

И продължава така: “Дядо ми Крум се разболя в началото на декември миналата година от COVID 19. Бях го накарал да се ваксинира лятото, защото се притеснявах, че е на години и че трудно може да понесе заразата. Понесе я много по-леко и от мен.. и вече по коледните празници беше добре.
В началото на януари, без да ми казва, е отишъл да си сложи бустерна доза, изцяло по негова инициатива. Когато разбрах, се стреснах много, защото беше изключително близко разстоянието между прекараната болест и бустерната доза, и му се накарах. След около две седмици (средата на януари), се почувства много зле. Заведох го в спешното, ПСР-ът му излезе позитивен, за което медиците се изненадаха. Все пак беше карал корона миналия месец и е с ваксина и бустерна. Вкараха го в ковид отделение. Не е бил в интензивно, не е бил интубиран”, пише Крум. 
К-19 повали повторно певеца Крум! Той съобщи, че болестта този път… ВИДЕО
“Оправиха му леката пневмония, но постепенно органите му започнаха да отказват. 23 дни по-късно почина в болницата. Малко преди това му направили ПСР отново, с идеята да го местим в друго отделение за долекуване. Резултатът показа силна степен на заразяване от COVID. Излиза, че декември, януари и февруари до средата – 2 месеца и половина по-късно още е с COVID.
Не съм антиваксър, но съм за по-голяма информация, за задължителни проверки, когато човек отиде да се ваксинира, не само да се мери кръвното, но да се проверяват хората имат ли анти тела, да се разбере дали не са го изкарали скоро, дали в момента не са заразени без да усещат”, призовава певецът. 

Според него това доста ще усложни нещата, но е много важно, а въобще не се говори по тази тема. “Особено за възрастните хора, повечето от тях не боравят с интернет и нямат идея за много неща. Не е въпросът просто да се боцкат, за да върви статистиката и ваксинационният процес. Благодаря на всички лекари, сестри и санитарки от Александровска болница, които, вярвам, направиха всичко възможно. Бъдете здрави”, допълва Крум./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now