Притеснително ли е състоянието на Бритни Спиърс

През 2021 г. се сложи край на един дълъг и мрачен период от живота на Бритни Спиърс. Певицата беше “освободена” от попечителството на баща си, който в продължение на 13 години контролираше финансите, бизнес решенията, кариерата и личния й живот.
Всичките й фенове очакваха, че сега хоризонтите пред Бритни ще се отворят и тя не само ще бъде по-щастлива, но и ще ги зарадва с нова музика. За момента обаче това не се случва, а преди ден светският сайт TMZ публикува информация, че близките й са загрижени за състоянието й.
Според статията, семейство и приятели са решили да използват услугата на медиатор, с помощта на който да я убедят да вземе мерки за здравето си. Повод за притеснението им са “променливото й поведение”, “психическа нестабилност” и “злоупотреба с медикаменти”.
Същата информация се появи и в няколко други медии, като изрично се подчертава, че родителите на Бритни, както и синовете й, не са замесени в опитите да й се помогне. Самата певица пък реагира остро на публикациите.
“Повдига ми се от това, че е законно хората да си измислят истории за това как почти съм умряла. В един момент ти идва до гуша. Явно ще трябва да спра да публикувам в Instagram, защото колкото и да е забавно, има достатъчно хора, които не ми мислят доброто”, написа тя в профила си в социалната мрежа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филип Буков: Спуках прешлен на врата, бях на инвалидна количка БЛИЦ TV

Малко преди старта на новия сезон на “Сървайвър” на гости на Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек” е един от участниците, който е смятан и за сигурен финалист – Филип Буков. Записът е направен преди да обявят имената на звездите в шоуто, затова разговорът ни с него е на […]