Сълзи и драма в “Игри на волята” разтърсиха дори водещите СНИМКИ

Трогателни сцени и много сълзи съпътстваха последния епизод от “Игри на волята”, когато ред да напусне играта завинаги дойде за щерката на Краси Дунев – Никол. Тя и майката на Виолета бяха последните оцелели на Чистилището и излязоха в директен двубой за оставането си в едно от двете основни племена.

При появата на Никол на Арената обаче, гимнастикът Краси Дунев избухна в сълзи, тъй като не беше виждал дъщеря си цели 6 седмици. Това беше и момента, в който водещите на формата – Димо и Ралица не издържаха и също се разплакаха.
Валят закани и обиди за Крум от “Игри на волята”, не го чака нищо хубаво ВИДЕО

Щастлива единствено бе Виолета, която успя да спечели спасението си в “Игрите”, но за изненада тя се присъедини не към Старейшините, където е дъщеря й Денислава, а към по-малобройното племе – това на Гладиаторите.
Неочаквано: Връщат Гатьо с подписка в “Игри на волята”

Така Виолета ще има само един ход в доминираното от мъже племе – да направи женска коалиция, след като спечели една от най-емоционалните битки във формата, побеждавайки треньорката по гимнастика Никол Дунев. За да подкрепи майка си, на Арената беше и Денислава./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

От охранител на Тейлър Суифт до Израелските отбранителни сили

Със сигурност не особено лесно да станеш охранител на някоя от известните личности в Америка като Тейлър Суифт например. Работата има своите специфики, а и не всеки отговаря на желания профил. Доста любопитно е, че един от охранителите на изпълнителката, който е бил неотлъчно до нея това лято по време на […]

Subscribe US Now