Следващата голяма крачка за Зендая

Едва на 25 години, а вече е покорила както музикалната сцена, така и филмовата площадка. Зендая обаче наскоро сподели, че едва ли отново ще се завърне към кариерата си на изпълнител, тъй като актьорството определено я влече повече. И личи, че бързо трупа опит в него, защото в последно време участва във все по-впечатляващи продукции.
Освен в наградения с шест Оскара “Дюн” на режисьора Дени Велньов, Зендая се доказва като сериозна актриса и в “Еуфория”. Сeриалът на HBO е един от най-гледаните в платформата, а ролята си в него тя и преди е определяла като доста трудна и предизвикателна.
Сега Зендая отново говори за “Еуфория” в най-новото си интервю. Него тя дава за Vogue Italia, а освен това е и на корицата на списанието.
От интервюто става ясно, че младата актрисата има амбиция да се изяви и като режисьор.
Самата Зендая признава, че всъщност е трябвало да режисира шестия епизод от втория сезон на “Еуфория”, но заради твърде многото си ангажименти, не ѝ е останало време да се подготви достатъчно добре.
“Нямах достатъчно време, затова за съжаление, не можах да го направя тогава. Исках да имам време, за да го направя по правилния начин.”
Така Зендая не само показва, че има високи изисквания към себе си, но и че не се е отказала от целта си да седне на режисьорския стол, защото след това веднага допълва:
“Така че, вероятно ще е през следващия сезон.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Всеки, на който му предстои лятната отпуска, със сигурност гледа с лека завист към всички онези хора, които вече се радват или на морето, или на планината. Ето защо в петък следобед в края на поредната работна седмица е нужна една доза стимул. Една доза секси жени си е напълно […]

Subscribe US Now