Страда ли от рядко състояние бебето на Парис Хилтън

Парис Хилтън не е криела, че мечтае да бъде майка и да има голямо семейство. В свои интервюта тя е разкривала, че заедно с половинката ѝ Картър Реум са си говорили за деца още в първите няколко месеца след запознанството им.
“Бихме искали да имаме близнаци. Мисля, че това би било невероятно. Искаме три или четири деца”, споделя Парис Хилтън през април. Е, планът ѝ вече започва да се осъществява, защото в още в началото на годината разбрахме, че вече е станала майка.
За първото ѝ бебе се знае, че е родено чрез сурогатна майка и носи името Финикс Барън Хилтън Реум. “Моето малко момченце е моят свят и направи живота ми толкова пълноценен”, разкрива 42-годишната майка наскоро пред E! News. Тя също така не пропуска да похвали и съпруга си, за когото казва, че е “най-сладкият, най-добрият, най-лоялният и любящ партньор”.
Парис Хилтън и Картър Реум се женят през 2021 г. Тогава тя издава, че никога досега не се е чувствала толкова щастлива.
Е, явно семейната приказка на двойката продължава, ако съдим по постовете на Парис Хилтън в Instagram. В социалната мрежа тя е качила поредица от снимки, на които е гушнала сина си, който е вече почти на годинка. От описанието пък става ясно, че е запечатан моментът от първото им пътуване заедно до Ню Йорк.
В коментарите много известни личности, сред които Деми Ловато и Салма Блеър, са написали мили думи за малкия Финикс, но не малко потребители са изразили подозрението си, че бебето може и да има рядко състояние.
Става дума за макроцефалия – състояние, при което размерът на главата е значително по-голям от нормалното. За макроцефалията е известно, че може да бъде причинена от редица фактори, включително генетични аномалии, инфекции по време на бременност и проблеми при раждането. В някои случаи може да е признак на по-сериозно състояние, като мозъчна малформация или тумор. Важно е обаче да споменем, че макроцефалията невинаги е сериозно състояние. В някои случаи главата просто е по-голяма от нормалното, но мозъкът е здрав.
Отговорът на Парис Хилтън за коментарите по адрес на бебето ѝ не закъснява. В стори в Instagram тя е написала, че осъзнава, че животът под светлината на прожекторите идва и с неизбежни коментари, но за нея е неприемливо техен обект да е бебето ѝ или пък това на някой друг.
Тя също така не крие, че реакцията на хората я е наранила дълбоко. По-нататък в сторито тя все пак уточнява, че момченцето ѝ е напълно здраво и е най-голямата благословия в живота ѝ.
“Надявам се, че хората могат да се отнасят един към друг с повече доброта и съчувствие”, завършва Парис Хилтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Азис се помисли за Бог и обижда феновете по брутален начин СКРИЙНШОТ

Краля на фолка Азис захапа жестоко своя фенка в нета. Жената имала неблагоразумието да поиска от своя кумир поздрав по повод рождения ден на мъжа си. Изпълнителят на „Хабиби“ и още куп хитове избухна в мрежата срещу всички онези простосмъртни, които си мислят, че звезда от неговия ранг би могла […]

Subscribe US Now