Защо Ан Хатауей е трябвало да се целува с 10 мъже

Актьорската професия може и да изглежда на моменти бляскава и безпроблемна, но и тя има своите тъмни страни. А някои от големите звезди понякога решават да разкриват част от тях.
Ан Хатауей например точно това в интервю пред V Magazine. 41-годишната актриса реши да се върне назад във времето, когато точно е пробивала в Холивуд, за да разкаже за една неприятна за нея случка.
Хатауей не разкрива за кой филм става дума, но ситуира случката в първите години на новия век. Тогава тя е получила роля във филм, но продуцентите са ѝ казали, че трябва да направи един много странен тест, за да се провери с кой актьор би имала най-добра химия пред камерите.
За целта от нея е поискано да се целуне с 10 подбрани от кастинг директора мъже, като дори ѝ е било казано, че трябва да се чувства развълнувана. “И си помислих: “Нещо не е наред с мен”, защото не бях развълнувана от това”, казва Ан Хатауей.
Актрисата казва, че тогава е била млада, но е осъзнавала колко лесно може да загуби не само тази роля, но и бъдещи, ако откаже идеята да целуне 10 мъже, защото ще бъде заклеймена като човек, с който се работи трудно. “Така че просто се престорих, че съм развълнувана и продължих.”
Ан Хатауей казва, че никой не се е държал грубо с нея или опитал да я нарани, но осъзнава колко различни са били онези времена и начинът, по който актьорите са били избирани за ролите. Сега Хатауей е избрала да работи по различен начин във филмите си.
Тя е продуцент на филма The Idea of You и за да подбере правилните актьори им е дала задача, която не включва целувки и физически контакт. Хатауей е поискала актьорите да назоват песен, която според тях ще се хареса на персонажа им. И тази песен е трябвало да бъде така подбрана, че да накара нейния собствен персонаж във филма да танцува, пише The Hollywood Reporter.
В The Idea of You Ан Хатауей влиза в ролята на Солийн – 40-годишна самотна майка, която се влюбва лудо в 25-годишен музикант и започва връзка с него, която е против всички очаквания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с Амбър Хърд две години след делото с Джони Деп

Две години след делото за клевета между Амбър Хърд и Джони Деп, за актрисата не се говори много. Самата тя също известно време отсъстваше и от социалните мрежи. След последния си пост от 3 януари, с който припомни за работата си във филма “Аквамен и Изгубеното кралство” обаче, тя наруши мълчанието. […]

Subscribe US Now