Жената, с която Антонио Бандерас посрещна 2024 г.

Много известни личности не пропуснаха да споделят в социалните мрежи как да посрещнали 2024 г. Изключение на направи и Антонио Бандерас, който по всичко личи, в приветствал 2024 г. в компанията на половинката си – Никол Кимпел. От Голямата ябълка и с няколко небостъргача на заден план, те споделят снимка от новогодишната нощ, в която и двамата са стилно облечени в черно.
“Честита Нова 2024 г. от Ню Йорк”, пишат влюбените гълъбчета. Тази година Антонио и Никол ще отпразнуват десетилетие заедно и изглежда, че все още са толкова близки, колкото и първия ден. Разбира се, както изясниха, сватбата не е част от плановете им: “Не искам да се женя. Вече го направих два пъти и беше много скъпо”, коментира актьорът миналия февруари.
Антонио Бандерас се запознава с Никол Кимпел докато е все още женен за бившата си съпруга Мелани Грифит. Едва след развода на двамата актьори той започва да се среща с модела и бизнесдама и до ден днешен са заедно.
Те споделят както забавните и безгрижни моменти в живота, така и трудните. Така например, когато през 2020 г. Бандерас се заразява с COVID-19, Никол Кимпел е неотлъчно до него в процеса му на възстановяване. Три години по-рано пък отново тя спасява живота му след получен инфаркт.
Освен че знае как да се справя с трудностите, двойката знае и как да се наслаждава на живота. Те се забавляват заедно по празници, посещават събития, ходят на почивки и споделят моменти от връзката си в социалните мрежи.
За 60-ия рожден ден на Антонио Бандерас през август Никол Кимпел не пропусна да публикува тяхна обща снимка и да напише сладко послание: “Честит рожден ден, моя филмова звезда. Обичам те толкова много. Всеки наш ден заедно е специален. Толкова съм щастлива да отпразнувам този специален ден с теб.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ивет Лалова продължава да ни изненадва

Ивет Лалова неведнъж е радвала цяла България с постиженията си в леката атлетика. Освен това тя е говорила открито за проблемите и трудностите, с които се е сблъсквала. Спортистката често използва профила си в социалните мрежи, за да споделя и радостните новини в личния си живот. Именно от профила на Лалова в Instagram разбрахме в […]

Subscribe US Now