Изненадата на Линдзи Лоън

Линдзи Лоън и Бейдър Шамас определено не са сред известните двойки, които бързат всичко да им се случва възможно най-бързо.
Двамата са заедно от 2019 г., като в края на миналата решиха, че са готови да изведат връзката си на нов етап и се сгодиха. Сега, над половин година по-късно, разбираме, че вече официално са семейство.
Това става ясно от профила на актрисата в Instagram, където публикува снимка, на която е с Шамас. Но от нея не става ясно, че са се оженили. Но пък Лоън се е погрижила да поясни в описанието под нея.
Актрисата пише, че се чувства като най-голямата късметлийка на света. Пояснява, че Бейдър Шамас я е намерил, а тя винаги е искала да намери щастие е благодат в живота си. Но не поотделно, а едновременно.
“Изумена съм, че си мой съпруг”, пише още Линдзи Лоън. Като също така допълва, че според нея всяка жена трябва да се чувства като нея всеки ден. За момента няма снимки от сватбата, но ги очакваме с нетърпение.
Очакваме и да видим завръщане от Линдзи Лоън на екран в края на тази година във филма на Netflix  Falling for Christmas. Бейдър Шамас едва ли ще го видим в киното, защото той развива успещно кариерата си на финансист. В момента заема ръководна позиция в швейцарската инвестиционна банка Credit Suisse, пише Fox News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Следващият ход на Амбър Хърд

След като съдът във Феърфакс, Вирджиния се произнесе в полза на Джони Деп в делото за клевета срещу бившата му съпруга, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви действия. Е, не закъсняха много. Стана ясно, че актрисата е помолила съдия от Вирджиния да преразгледа присъдата й. Адвокатите на […]

Subscribe US Now