Докога ще продължават провокациите на Брат Пит

От модата всеки може да краде без спирка. Да се вдъхновява, да следва, да променя, да избира – всеки според вкуса си. Някои хора залагат на сигурно, обличайки се спрямо тренда за сезона, други пък обичат да изненадват с нестандартни съчетания на дрехи и аксесоари.
По всичко личи, че Брад Пит обича да се забавлява с модата. Напоследък актьорът се появява на червения килим по доста необичаен и дързък начин. 
От това да носи пола по време на представянето на последния му филм “Убийствен влак” в Берлин, до решението да облече наситено зелен костюм – отново на негова премиера, но този път в Лос Анджелис, пише Daily Mail.
58-годишният американец позира пред камерите със синя плетена блуза, показваща се под сако цвят мента и широки панталони в същия тон. За обувки е заложил на жълти кецове с червени линии на adidas.
Гледайки дрехите, които напоследък облича актьорът, няма как да не се запитаме защо. Нужно ли му е на професионалист като него, наложил се през годините и като един от най-сексапилните мъже на планетата, да привлича вниманието към себе си точно по такъв начин, за да рекламира филмите си? Не е ли достатъчна гаранция вече името му за добра игра и, най-малкото, приятен за гледане филм…
Специално в случая с “Убийствен влак” скоро всички ще разберем – премиерата му за България е този петък, 5 август. Какво ли обаче ще се случи през януари 2023 г., когато излиза следващия му филм “Вавилон”…
Естествено, крещящите му избори в облеклото винаги могат да бъдат отдадени и на нова доза ексцентричност във вкуса му. Нека не забравяме и шеговито подхвърления му коментар относно полата, която обу. “Не знам! Всички ще умрем, така че нека да направим пълна каша.” Явно кашата, която той си представя е доста цветна и ексцентрична.
Премиерата на “Убийствен влак” в Лос Анджелис отбеляза завръщането на Брад Пит у дома, след като през последните няколко седмици обикаляше света за международни премиери на “Убийствен влак”. Париж, Берлин и Лондон са част от местата, които актьорът посети.
Ние пък оставаме в очакване да видим през януари какви ги е свършил с Деймиън Шазел във “Вавилон” и, разбира се, както и какво ще избере Пит за следващите премиери – провокация или класика.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бен Афлек отново с Дженифър Гарнър и сина им

Романтика, любов, приключения, почивки – мечта, която стана реалност за новата/стара двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек. Но всичко си има своя край. Или поне засега. Тъй като меденият месец на двамата приключи и всеки от тях се върна към обичайния си начин на живот. И докато поп дивата отново […]

Subscribe US Now