Леброн Джеймс превъртя играта

През последните 10, че и повече години сме свикнали да виждаме името на Леброн Джеймс сред най-високоплатените спортисти в света. Това не е изненада, а си е направо задължително.
Макар да е вече на 37 години и кариерата му да е към края си, Краля остава на високо ниво в игрови план. Остава и все така гладен за успехи. Доказателството е новият му договор с Лос Анджелис Лейкърс. От Deadline разбираме, че баскетболистът е удължил договора си с клуба за срок от две години.
Това означава, че Джеймс ще бъде част от NBA поне още два сезона, ако всичко в здравословен план за него също е наред. Не можем да кажем, че не го очаквахме, защото преди време Краля беше заявил, че иска да остане достатъчно дълго в лигата, за да играе заедно със сина си Брони.
И поне към момента прави всичко възможно, за да го осъществи. А и това ще е исторически момент за NBA, защото до момента не се е случвало баща и син да са в лигата по едно и също време.
От Ейдриан Вожнаровски от ESPN пък разбираме, че стойността на новия договор на Леброн Джеймс за тези две години е общо 97.1 милиона долара. През сезон 2024-2025 пък ще има опцията да избере къде да продължи кариерата си.
Оказва се, че Джеймс по този начин се превръща в баскетболиста, който е спечелил най-много пари от NBA в кариерата си – 532 милиона долара, изпреварвайки Кевин Дюрант по този показател.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Впечатляващата тренировка на Ева Лонгория

Ева Лонгория се чувства в свои води във фитнеса. Звездата от “Отчаяни съпруги” не пропуска тренировка и казва, че потенето в залата ѝ помага не само да поддържа стегнатата си фигура, но и да се грижи за психичното си здраве. Тренировките на Ева не са леки, но пък винаги са […]

Subscribe US Now