Александра от “Ергенът” със 17 години по-младо гадже! Оказа се брат на известна фолк певица СНИМКА

Александра Гърдева може да не откри любовта в “Ергенът” и да остана разоварована от отношението на Виктор Стоянов, но пък в реалния живот се уреди с младо гадже. 

Психоложката отскоро е открила любовта в лицето на значително по-младо гадже. Риалити звездата е на 35 години, докато избранникът й е навършил току що пълнолетие. Това го прави с цели 17 години по-малък от напористата Александра. 

Влюбените гълъбчета на луксозна яхта
Новото завоевание на Алекс се казва Живко и е от Бургас. Тяхна снимка се появи в мрежата, на която са прегърнати и с гръб. Ние веднага разпознахме кое е момчето. 
Той е брат на една от най-актуалните фолк певици у нас. Става въпрос за Лидия, която пък отскоро е интимна с колегата си Наско Колев. Това обяснява близостта на Алекс и Лидия, която се наблюдава от известно време. Двете прекарват лятото заедно край морския бряг и по всичко личи, че именно чалга фурията е сватосала брат си със звездата от “Ергенът”/show.blitz.bg
 
Фолк певицата Лидия с малкия си брат Живко 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Бременна ли е новата половинка на Пике

Жерар Пике вече не крие новата си връзка. След като наскоро се появиха снимки от фестивала Summerfest Cerdanya, на които се вижда как каталунският футболист интимничи с Клара Чиа Марти, двамата бяха отново забелязани заедно. Този път на сватба преди няколко дни. Дори се разнасят слухове, че Пике отново ще става баща, […]

Subscribe US Now