Готова ли е Кристина Агилера за сватба

В случай че тази сутрин сме се събудили с внезапно любопитство за личния живот на Кристина Агилера, е време да приветстваме Матю Рътлър. Двамата са заедно повече от десетилетие, като всичко започва през 2009 г. на снимачната площадка на “Бурлеска”. Той е асистент в продукцията. Тя – в главната роля на филма. Останалото е история.
На връх Свети Валентин преди осем години Матю иска ръката на любимата си. Тя казва “Да”. И въпреки че са отдадени един на друг, двамата не бързат да ходят до олтара.
Източник на Us Weekly разкрива, че и в момента изпълнителката няма планове за сватба. Тя и Мат са щастливи така както са. “Те са една от онези двойки, които не се нуждаят от документ, за да докажат любовта си един към друг.”
2014 г. е паметна за двойката и заради появата им на дъщеря им Съмър, скоро след годежа им. Въпреки това Кристина Агилера казва, че не иска да бърза с брака. В момента певицата е фокусирана върху кариерата си и това да бъде майка. “Любовта е достатъчно сигурна, че не се нуждаем от сватба, за да докажем нашата отдаденост. Радваме се на дъщеря си, на нашето семейството и нашата работа, засега.”
Говорейки за приоритети, източникът добавя, че Кристина работи върху поддържането на тялото си и се радва на турнето си в Обединеното кралство. Чувства се много добре и отново е в стихията си, правейки това, което обича.

И все пак, нека не забравяме, че изпълнителката на “Genie in a Bottle” вече веднъж е минавала под венчилото. Тя и Джордан Братман са биле женени от 2005 до 2011 г. Имат и син Макс, което е на 14-години. Когато се запознава с Матю Рътлър, Кристина Агилера вече е по средата на развод с бившия си съпруг.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Паника! Кристиан Костов се натрови, оплака се от... СНИМКА

Кристиан Костов е от това поколение млади изпълнители, които не търпят стереотипи и не се притесняват от хорското мнение. Така например нито хейта по външния вид, нито критиките за различния му стил повлияха на певеца.  Е, в последните часове обаче видяхме Кристиан, както скоро не бяхме го виждали – без […]

Subscribe US Now