Тита съблазнява новото гадже с пищни форми и… СНИМКИ 18+

На Тита не й остана почти никакво време да страда за бившия си, защото на хоризонта вече има нов мъж, който да й сваля звезди и да я засипва с пищни букети.

Изпълнителката май отново е лудо влюбена или поне така изглежда от всичко, което публикува в социалните мрежи. Прелюбопитни се оказаха и посланията й, не само горещите снимки. В скорошен пост Тита пише на английски: “Всеки път ми казва, че му липсвам, след като ме е оставил сама. Той желае ОТКАЧАЛКА”. Разбира се, без да уточнява адресата. 
Стана ясно коя е новата на Недко, не пада по-долу от Тита СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar)

В същото време, докато Тита се радва на новия си, Недко, бившият й, също показа коя е мацката, която вече занимава съзнанието му. Двамата сякаш се надпреварват кой да е по-щастлив след раздялата с другия. Тита, например, неотдавна показа огромна романтична изненада, която веднага прикова вниманието на последователите й, тя самата пък, сияе от щастие до нея.
Не е за вярване какво се случва с Тита след драмата с Недко, тя показа… СНИМКИ

Бомба! Тита чака бебе? ВИДЕО
На този етап не очакваме Тита да издаде подробности за новата си забивка, но доколкото я познаваме, съвсем скоро тя сама ще внесе яснота какво точно се случва в личния й живот./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Звезда от "Откраднат живот" и "Мен не ме мислете" вдигна сватба ВИДЕО

Дария Симеонова, която познаваме от хитовите сериали “Откраднат живот” и “Мен не ме мислете”, вдигна сватба за чудо и приказ с бащата на детето си. Блондинката е мечтаела дълго за този ден и е било сигурна, че той ще се случа в даден момент, а най-щастлив от заветното “ДА” е […]

Subscribe US Now