Първият път на Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус

Макар да е в полезрението на медии и фенове от доста години, Робърт Патинсън е от известните личности, които предпочитат да не говорят кой знае колко за личния си живот.
И не само не говори, но и не показва какво се случва, когато не е под светлините на прожекторите. Все пак знаем, че вече от четири години е във връзка със Суки Уотърхаус.
За цялото това време обаче двамата нито един път не са се появявали заедно на официално събитие, макар доста пъти да са заснемани от папараци как се разхождат по улиците.
Е, вече можем да кажем, че Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус направиха първото си появяване като двойка на официално събитие. Актьорът и изпълнителката се появиха на ревюто на Dior за представянето на есенната мъжка колекция за 2023 г., пише People.
Събитието се проведе в Гиза, Египет, и благодарение на него вече имаме снимки на двойката. И това е доста голям напредък в отношенията им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любомир Братоев или Мъдрецът от "Голямото преследване": Призван съм да помагам да хората!

Срещите ни с преследвачите от “Голямото преследване” продължават, а историите, които те ни споделят, са повече от колоритни. Разговорът сега е с Любомир Братоев, а споделеното в него е пълно с любопитни послания! Това е Мъдрецът с благата усмивка, пред когото обаче, мнозина си гълтат граматиката буквално. Знанията му са […]

Subscribe US Now