Галена вече е под 40 кила след серия от инжекции за диабетици СНИМКИ

Учудваща е визията на Галена, която събра погледите на финала на “Гласът на България” не толкова заради умопомрачителната си златна рокля, колкото заради шокиращия си вид. Фолкпевицата е отслабнала до степен, в която феновете й са, меко казано, шокирани.

Ръцете и краката на изпълнителката са толкова слаби, че приличат повече на солети, а лицето на Галена е изпито по безобразен начин. Много от зрителите, коментиращи финала в социалните мрежи, побързаха да оприличат звездата на анимационен герой.
Изненада! Галена обяви неочаквана раздяла със… СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

Подобно на плеймейтката Светлана Гущерова, и Галена е известна с пословичната си борба да закове кантара точно на умопомрачителните 40 килограма! За целта, освен на строг хранителен режим и пилатес, изпълнителката разчита и на популярните инжекции за диабетици “Оземпик”, за да се втали до такава степен, пише “Уикенд”.
Галена призна: Имах големи кошмари заради… СНИМКИ
Засега Галена не коментира информациите за шокиращото си отслабване, нито за ползването на инжекции за целта. Феновете й обаче, са повече от потресени от гледката. Според специалисти въпросните инжекции могат да нанесат жестоки поражения върху организма на поп фолк дивата, която май вече е развила и лека форма на анорексия, пише още изданието./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда 2-годишният син на Илон Мъск и Grimes

Илон Мъск може и да е успешен бизнесмен и много съсредоточен в работата си, което далеч не означава, че за сметка на това семейството му остава на заден план. Дори напротив, бихме казали ние. Все пак той е баща на 10 деца, като дори е разкривал, че му се иска в […]

Subscribe US Now