Бела Торн е сгодена за втори път

Личният живот на Бела Торн е наистина динамичен, защото в него винаги има някакви неочаквани промени. Така например през лятото на миналата година актрисата обяви раздялата си с Бенджамин Масколо.
Двамата бяха сгодени, но до сватба така и не се стигна. Малко след раздялата Торн обаче срещна отново любовта в лицето на Марк Емс. Според Vogue, двамата са се запознали през миналата година на партито за рождения ден на Кара Делевин в Ибиса.
Очевидно любовта им се развива не само бурно, но и бързо, защото Торн и Емс са сгодени. Потвърждението идва от профила на Бела Торн в Instagram. Там актрисата публикува серия от снимки и видеа, в които е с Марк Емс.
Още на първата се вижда огромният годежен пръстен. Според Vogue, предложението за брак е дошло в средата на този месец, но около него няма повече информация за момента. Не се знае и нищо за плановете на двойката за сватбата.
Марк Емс, който е предприемач и един от собствениците на бар Mulberry в Ню Йорк, и Торн направиха връзката си официална на Свети Валентин с пост отново в Instagram. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с делото за секс сцените от “Ромео и Жулиета”

През декември миналата година Оливия Хъси и Леонард Уайтинг обвиниха Paramount в сексуална експлоатация заради голата сцена в “Ромео и Жулиета” на Франко Дзефирели. Причината: двамата са били още тийнейджъри, докато снимат филма. Било им е казано, че кадрите обезателно трябва да се заснемат, в противен случай продукцията е щяло да се […]

Subscribe US Now