Ето как са прекарали последния уикенд Уилям, Кейт и трите им деца

След появата на Кейт Мидълтън на Уимбълдън и общото видео с принц Уилям, с които поздравяват британските олимпийци, принцът и принцесата на Уелс не са имали публични прояви.
Като всяко семейство с деца, и те са посветили няколко седмици от лятото на ваканцията на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.
Разбира се, всички са любопитни да видят как точно семейство Уелс прекарва почивните си дни. И през изминалия уикенд бдителни жители на Норфолк са забелязали Кейт и Уилям с децата им на традиционния фестивал Gone Wild.
Фестивалът е организира от Беър Грилс и дава възможност на семействата да се включат в поредица занимания на открито като каране на каяци, скално катерене, каране на бъгита и строене на колиби в дивото.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са се свързали изрично с организаторите на турнира по престрелки с оръжия с пяна, за да поискат да се включат с трите си деца. Снимки от събитието няма.
“Всички тичаха наоколо с оръжията с пяна и бомбите с пушек. Беше незабравимо. Помолиха да не се спазва протокола, защото искаха просто един забавен ден като всяко нормално семейство”, разкрива Джорджина Барън от Norfolk Nerf Parties пред Tatler.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Признанието на Хали Бери за Пиърс Броснан

Хали Бери и Пиърс Броснан си партнират на голям екран в “Не умирай днес” от 2002 г., където актьорът изиграва Джеймс Бонд за последен път. Хали Бери пък е в ролята на момичето на Агент 007 – Джинкс. “Той винаги ще бъде моят Бонд, винаги”, споделя актрисата във видео интервю […]

Subscribe US Now