Брад Пит с кодирано послание към Инес де Рамон

Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон вече не е тайна за никого. Двамата направиха официалния си дебют на червения килим на филмовия фестивал във Венеция и това се превърна в едно от най-обсъжданите събития на цялото събитие.
Нещата между 60-годишния актьор от “Вълци единаци” и 34-годишната дизайнерка на бижута изглеждат розови. Двамата са почти неразделни, както можем да видим от снимките по светските медии.
И явно доста сериозни – при скорошно излизане в Ню Йорк Брад Пит бе заснет да носи колие с буквата И, очевидно в чест на Инес. Заедно с него актьорът носеше и още няколко бижута на марката Anita Ko, с която работи де Рамон, пишат Just Jared.
В последните публични прояви на Брад и Инес правят впечатление не само бижутата им. Двамата често се появяват в координирани тоалети – например облечени и двамата в бяло или в допълващи се цветове като бледожълтия костюм на Брад Пит и бежовия ансамбъл на Инес де Рамон от вечерята им в Ню Йорк на 10 септември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След година съдебни спорове - как приключи разводът на Джо Джонас и Софи Търнър

Преди вече година – на 5 септември 2023 г., Джо Джонас подаде молба за развод от Софи Търнър. Двамата се ожениха през 2019 г. след почти тригодишна връзка, а бракът им продължи едва четири години. 35-годишният изпълнител и 28-годишната актриса обявиха раздялата си и чрез съвместно изявление в социалните мрежи. В него […]

Subscribe US Now