Защо Деми Мур се е подлагала на изтощителни тренировки

Едва ли някой би оспорил, че на 61 години Деми Мур изглежда фантастично. Тя продължава да поддържа фигурата си и това си личи и в последните ѝ филми. В The Substance например актрисата има и напълно гола сцена, и няма как да се отрече, че очевидно полага доста усилия за тялото си.
Конкретно за голите си сцени, Деми Мур споделя, че те изискват ниво “на уязвимост и суровост”, за да се разкаже историята. А самото преживяване е било доста уязвимо и за нея. Поддържането на фигурата обаче понякога е било свръхизтощаващо за актрисата.
Тя е признавала, че винаги се е стремяла да се грижи за себе си, като е стигала дори и до крайности, когато е била по-млада, за да се подготви за роли. В последното си интервю за CBS Sundays Деми Мур споделя, че през 1991 г. – шест месеца след раждането на дъщеря си Скаут, се е подлагала на особено интензивен фитнес режим.
“Поставих толкова голям натиск върху себе си”, допълва тя.
По това време актрисата снима “Неприлично предложение”. И разказва, че е хранела новородената си дъщеричка през нощта и е ставала по тъмно, за да кара колело с километри, с цел да свали килограмите след бременността.
“След това имах снимки по цял ден, което обикновено е 12-часов работен ден и после всичко отначало. Дори самата идея за това, което причиних на тялото си, е толкова лудо, толкова нелепо”, споделя още Деми Мур.
Не след дълго обаче е осъзнала, че се е обсебила от този режим, който реално вреди на здравето ѝ и затова си е взела четиригодишна почивка от тренировки, пише Hello.
Актрисата е коментирала манията си да поддържа форма и в мемоарите си Inside Out. В книгата тя пише, че всичко това е започнало около подготовката ѝ за филма “Доблестни мъже”, където си партнира с Том Круз.
“Не чувствах, че мога да спра да спортувам. Влизането във форма за този филм даде старт на манията да тренирам, която щеше да ме погълне през следващите пет години. Никога не посмях да се откажа”, пише Деми Мур.
В интервю за Elle от 2010 г. тя споделя, че се е опитала да превъзмогне манията за тялото си. И допълва:
“Успях и го промених многократно. Но никога не продължи и в крайна сметка не ми донесе нищо друго освен временно щастие.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лили Колинс, която не е имала представа, че емблематичните песни на Фил Колинс „всъщност са истински“

Лили Колинс сподели мислите си за музикалните усилия на татко Фил Колинс, разкривайки, че не е имала представа, че някои от най-големите му хитове всъщност са истински песни. 73-годишният музикант започва кариерата си като барабанист на Genesis през 1970 г., когато е тийнейджър, като става водещ вокал на групата няколко […]

Subscribe US Now