Как изглеждат най-малките деца на Мел Гибсън

Напоследък Мел Гибсън рядко може да бъде забелязан на публични събития. През последните години той все повече избягва светлините на прожекторите, особено след изказванията на Уинона Райдър, която през 2020 г. го обвини, че е отправял хомофобски и антисемитски коментари към нея и нейн приятел през 90-те години. Актьорът обаче категорично отрече това да е било така.
Въпреки че в последно време той не попада често в полезрението на медиите, все пак през август не пропусна да уважи дългогодишния си приятел Винс Вон при откриването на неговата звезда на Алеята на славата в Холивуд.
Последно пък Мел Гибсън присъства на премиерата на най-новия си филм Monster Summer. А по червения килим в Лос Анджелис той мина с двама доста специални придружители – двете му най-малки деца Лусия (14 г.) и Ларс (7 г.).
За събитието 68-годишният актьор бе заложил на изчистена бяла риза под синьо сако и дънки. Дъщеря му Лусия бе облечена в къса червена рокля без презрамки, а синът му Ларс – с бяла риза и черни панталони.
Двете най-малки деца на Мел Гибсън са от две различни жени. 14-годишната Лусия е от бившата му Оксана Григориева, докато седемгодишният Ларс – от настоящата му партньорка Розалинд Рос (на заглавната снимка).
Освен тях, актьорът има още седем деца, които споделя с бившата си съпруга Робин Мур. Първородна е дъщеря му Хана (43 г.), след това се раждат синовете му Крисчън и Едуард (42 г.), последвани от Уилям (38 г.), Луи (35 г.), Майлоу (33 г.) и Томас (25 г.), пише Е! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александра Богданска впечатли с визия на Седмица на модата в Париж

Да бъдеш част от Седмицата на модата в Париж е наистина вълнуващо събитие, както когато си на подиума, така и като част от гостите на ревютата. Ако дефилираш за определена марка, нямаш тази свобода да избереш какво да облечеш, но когато си сред публиката, винаги се стремиш да се откроиш […]

Subscribe US Now