Джорджия Мей Джагър – дъщерята на Мик Джагър, стана майка за първи път

През юни най-малката дъщеря на Мик Джагър – Джорджия Мей, обяви, че е бременна и очаква първото си дете, с пост в Instagram с няколко снимки на които е заедно с половинката си Камбриян Седлик.
“Търпеливо чакаме нашия нов най-добър приятел”, написа тогава в публикацията си още бъдещата майка.
Въпреки че Джорджия Мей Джагър не говори много за личния си живот и връзката си, е споделяла, че срещата ѝ със скейтбордиста Камбриян Седлик, с когото са заедно от 2021 г., е била някак съвсем естествена.
“Животът ми винаги е бил естествено заобиколен от скейтборд и музика. Винаги се оказвам привлечена от града, уличната култура и музикантите”, издава моделът пред Volcom миналата година.
Двойката няма сключен брак, но само няколко месеца след новината за бременността на Джорджия Мей, научаваме, че тя вече е станала майка.
Тя и 24-годишният Камбриян Седлик са споделили общ пост в Instagram профилите си, с няколко полароидни снимки, на които са гушнали първородното си дете.
От описанието става ясно, че то е момченце, родило се е на 30 септември и носи името Дийн Лий Джагър Седлик.
“Толкова сме влюбени и щастливи, и не можем да спрем да го гледаме”, пише още в поста.
32-годишната Джорджия Мей също така благодари и на половинката си за това, че е “толкова невероятен във всичко и се грижи толкова добре за нас”.
На една от снимките, споделени от дъщерята на Мик Джагър, можем да видим и майка ѝ – Джери Хол. Бившата съпруга на фронтмена на Rolling Stones е застанала до дъщеря си, гушнала бебето в ръцете си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проблемите, които Паула Бадоса си навлече с една снимка

Сезонът, който вече е към края си, се оказа добър за Паула Бадоса. Испанската тенисистка успя да запише немалко мачове, спечелен трофей и най-важното – не се контузи отново. През 2023 г. тя бе аут от кортовете за над половин година заради контузия в гърба, която към момента изглежда е отшумяла […]

Subscribe US Now