10 известни актьори, с които се работи трудно

Що се отнася до знаменитостите, те толкова често са поставяни на пиедестал, че е лесно да забравим, че имат недостатъци. Обичаме да си ги представяме като свръхчовеци, които са се издигнали над останалите от нас благодарение на специалната си дарба. Но реалността е, че никой не е перфектен, дори знаменитостите. Всъщност известността често разкрива черти на характера на звездите, които не са никак желателни и които ги правят изключително трудни за работа. Да видим 10 такива примера, подбрани от Stars Insider.
Леонардо ди Каприо
Когато Леонардо ди Каприо си спечелва славата млад, той разбираемо оставя това да му замае главата. Джеймс Камерън разказва историята на прослушването на актьора в ретроспективно видео интервю за кариерата му за списание GQ и си спомня как Ди Каприо първоначално отказва да чете сценария за ролята на Джак с Кейт Уинслет по време на екранен тест. Уинслет вече е избрана за Роуз, но когато Ди Каприо се връща след първоначална среща: “Той не знаеше, че ще го прослушваме. Той си помисли, че това е още една среща, за да се опознае с Кейт,” обяснява Камерън. “Така че аз казах: Добре, просто ще отидем в съседната стая, ще кажеш няколко реплики и аз ще го снимам.” И той каза: “Искаш да кажеш, че трябва да чета?” и след като Джеймс Камерън му потвърждава, Леонардо отвръща: “Аз не чета”. Режисьорът му стиска ръката с думите: “Благодаря, че дойде.”
Камерън казва, че е бил готов да отблъсне Ди Каприо, но актьорът се връща и казва: “Чакай, чакай, чакай. Ако чета, не разбирам ролята?” Камерън знае, че това е гигантски филм, който ще отнеме две години от живота му и не бива да взима грешно решение при кастинга, затова му поставя условие, че или ще прочете репликите, или губи ролята. 
“Той дойде и сякаш всяка частица от съществото му беше толкова негативна, чак когато казах: “снимаме” той се превърна в Джак”, удивява се Камерън. “Кейт просто се включи и те изиграха сцената. Тъмните облаци се отвориха и слънчев лъч се спусна и освети Джак. Разбрах, че той е човекът.”
Гуинет Полтроу
Звездата от “Плъзгащи се врати” Гуинет Полтроу е известна с мразовитото си поведение към колегите си. Твърди се, че тя е била много студена към Скарлет Йохансон на снимачната площадка на “Железният човек 2”.
Том Круз
Под огромен натиск поради снимките на “Мисията невъзможна 7” по време на пандемията, актьорът е изключително груб със служителите си, че не спазват разпоредбите на Covid-19. Това е непрофесионално, но The Sun съобщава, че Круз е започнал още един яростен скандал след изтичането на първото аудио и поне петима служители са напуснали, пишат TMZ.
Алек Болдуин
Най-големият брат Болдуин има репутацията на човек, който обижда. През 2013 г. той е уволнен от MSNBC след като става ясно, че е крещял хомофобски обиди към видеооператор.
Чарли Шийн
Звездата от “Двама мъже и половина” Чарли Шийн е известен с това, че проявява неуважение към колегите си на снимачната площадка. Когато е уволнен от прочутата поредица, той избухва в социалните мрежи, като открито псува продуцентите.
Бионсе
Въпреки че е повече певица, отколкото актриса, репутацията на Бионсе е толкова лоша, че не може да бъде пренебрегната. По време на Супербоул през 2013 г. нейният абсурден списък с искания е и печели лоша слава.
Линдзи Лоън
Актрисата от “Гадни момичета” Линдзи Лоън има репутацията на създаваща проблеми извън снимачната площадка и очевидно е същата на снимачната площадка. Колегите й от Canyons казват, че е “човек, който се нахвърля”.
Меган Фокс
Меган Фокс е уволнена от поредицата филми “Трансформърс” след скандал с режисьора Майкъл Бей. Съобщава се, че тя го оприличава на Хитлер, което е причината за уволнението й.
Ръсел Кроу
Говори се, че новозеландският актьор има голямо его и сприхав характер. Твърди се, че той критикува сценария на “Гладиатор”, но казва, че въпреки че не е добър, може и да се получат нещата, защото той е велик актьор.
Джулия Робъртс
Очевидно актрисата от “Хубава жена” Джулия Робъртс не е толкова сладка на снимачната площадка, колкото изглежда във филмите си. Твърди се, че е вгорчила живота на всички по време на снимките на “Хук”.

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now