Ето я бременната годеница на Георги Блажев! Уреди й романтична среща с друг мъж, за да… ВИДЕО

Неотдавна панелистът от “На кафе” Георги Блажев се похвали, че с годеницата му Ива са в очакване на дете. А сега реши да покаже и наедрялото коремче на чаровната блондинка.

Двамата прекараха няколко дни край морския бряг и вместо да се глезят на шезлонги и чадъри, чиято ценова стойност е неоправдана, влюбената двойка се излегна директно на пясъка.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Georgi Blazhev (@georgi_blazhev)

“Имах късмета да вляза в добро сърце. И мъдростта да си сваля часовника, егото, страховете, раните, очакванията, малкото, което знам, и многото, което само си мисля, че знам. У дома съм”, пише той в социалните мрежи под кадрите на бременната Ива. 
Блажев се оказа и изключително романтичен мъж, каквито са на изчезване. По случай рождения ден на бъдещата майка той прояви креативност и я изненада по необикновен начин, който тя ще помни винаги. Двамата ще го помнят завинаги. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Georgi Blazhev (@georgi_blazhev)

“Когато годеницата ти има рожден ден, а ти не блестиш с идеи за подарък, пишеш в Гугъл “Harry Styles concert dates”. След това две седмици си криеш телефона от нея или го обръщаш с дисплея надолу, с риск да си помисли, че имаш любовница, само и само да не види нотификейшън от viagogo или wizzair. После я пращаш на фитнес в деня на пътуването и ѝ приготвяш багажа, като се сещаш да вземеш и слънцезащитен крем. Правил съм изненади, но тази ми е любимата. Благодаря на всички, които помогнаха. На Хари Стайлс, че е такъв Бог. И на тийнейджърките до мен, че ми оставиха едно здраво тъпанче”, споделя той за най-романтичната изненада, която е правил за жена./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Кендъл Дженър лежи съвсем гола върху... кон

Ако все още не знаем, Кендъл Дженър е дългогодишен любител на конната езда. Моделът е споделяла, че много обича животните, а язденето е било сред любимите ѝ занимания. Практикувала го е в продължение на 10 години и дори е смятала, че ще стана професионален ездач, а след това ветеринар. Това […]

Subscribe US Now