Георги Блажев призна за жестоко унижение на летището

Писателят Георги Блажев, който е част от панелистите в “На кафе”, сподели доста пикантни истории от любовния си живот, които нямаше как да не предизвикат внимание и в социалните мрежи. 

Преди да срещне настоящата си приятелка, панелистът на Гала дълго време бил сам. Все нямал късмет да попадне на правилната жена и все стигал до раздели, независимо колко се стараел всичко да върви по мед и масло. На едно от гаджетата си дори подарил почивка в Марсилия, но това, което се случило точно преди полета на летището, едва ли ще го забрави някога.
Георги Блажев заби разведена колежка от “На кафе” СНИМКА
Малко преди да излетят за Франция, приятелката на Блажев го зарязала и за разлика от днес, когато разказва за това с усмивка, тогава изобщо не му било до смях.

Андреа Банда и Блажев скарани! Инфлуенсърката отрязала сексуалните му желания
Въпреки несгодите в миналото, днес Блажев е щастлив и спокоен с приятелката си – актрисата Ива Папазова, която е ученичка на Стефан Данаилов. Първо ги събрали професионалните ангажименти, а след това дошла и любовта. “Бяхме само колеги, чак след време се погледнахме с други очи”, коментирал е панелистът на Гала.
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Моделът на Samsung, който може да не видим повече

Серията Samsung Galaxy A е една от най-популярните в средния клас, като смартфоните в нея обикновено предлагат прилични екстри, надежден и стилен дизайн на доста достъпни цени.  За съжаление обаче, един от водещите модели в нея може би никога няма да се появи отново, твърдят от немския сайт Galaxy Club. […]