Яна Маринова изуми всички с тези секси умения ВИДЕО

Актрисата Яна Маринова изуми всички с акробатичните си умения, които вече сме виждали във филма й “Привличане”, но мнозина смятат, че е ползвала дубльор за по-тежките сцени. 

Именно заради това тя реши да пусне скандално видео, в което много гъвкаво вдига краката си и буди възхищение. С тези кадри успя да измие срама от представянето си в “Като две капки вода”, след като мнението на всички е, че се справя най-зле сред останалите участници. 
 

Яна може и да не пее добре, но пък с танците се справя отлично.  Маринова демонстрира в клипа завидно умения в латино танците, като изпълнява с помощта на професионален партньор сложни и на моменти дори опасни фигури. Тя обаче се справя отлично със сложната хореография, която е доста предизвикателна.
“Много често ме питат дали наистина танцувам аз във филма Привличане , ето видео, когато тепърва учехме танца с Атанас Месечков , който е и танцов хореограф на лентата. Е, тук още не правим основната поддръжка във въздуха, която изпълняваме във филма, но след доста мои опити и тежка контузия, която причиних на Наско, успяхме да изпълним това опасно съчетание, което можете да видите, ако гледате Привличане, като абонати на А1 Xplore TV”, споделя красивата актриса./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

За какво съжалява Рейчъл Макадамс

Рейчъл Макадамс e от звездите, които не споделят много от личния си живот и в това отношение винаги страни от светлините на прожекторите. Знаем единствено, че е във връзка със сценариста Джейми Линдън, от когото има две деца, син и дъщеря. Що се отнася до актьорството обаче, Рейчъл винаги има […]